Bieke is bevallen van 4 kittens / Bieke give birth from 4 kittens.

Na lange spanning waarop ik zat te wachten op de bevalling van Bieke is eindelijk op vrijdag 12 mei rond het tijdstip van 22.30u de bevalling van op gang gekomen…  Vooraleer ik het in de gaten had was de eerste al geboren in alle stilte… Ongeveer een half uurtje later was het tweede er ook al… Dat was voor mij een heugelijke gebeurtenis die ik niet graag had gemist! Ik had wel zo’n vermoeden dat het er meer als twee zouden zijn, gezien de grote omvang van haar  buik. emoticon_glimlach Ik kon echter niet langer blijven wachten tot het volgende tevoorschijn zou komen, omdat ik daar ook niet zeker van was dat er nog een of meer zou komen en het ondertussen al voorbij middernacht was. Ik ben toen gaan slapen… sleeping-smiley-face Wanneer ik de volgende ochtend ging kijken, waren er nog twee kleine wondertjes bijgekomen. emoticon-cat-face-transparent Hiermee mag ik jullie de geboorte van een vierling verkondigen… wine-smiley-transparent Proost op Bieke en haar jonge kroost!

******

After the long tension, when I was waiting for Bieke’s giving birth, finally, on Friday 12 May around the time of 10.30 pm, the birth started… Before I was aware, the first was born in all silence … About half an hour later, the second was already there … That was a happy event that I didn’t want to miss! I had such a suspicion that there would be more than two, given the large size of her belly. emoticon_glimlach  However, I couldn’t wait any longer for the next appearances, because I wasn’t sure if there was another one or more would come and in the meanwhile it was past midnight. Then I went to sleep… sleeping-smiley-face  When I went to see the next morning, there were added two more little miracles.  emoticon-cat-face-transparent  With this I can proclaim you the Birth of four kittens… wine-smiley-transparent  On health and proud to Bieke and her young kittens!

******

Hierbij laat ik jullie graag enkele foto’s zien… Happy-emoticon-faceKlik op een foto om te vergroten.

Hereby I want to show you some pictures … Happy-emoticon-face Click on a photo to enlarge.

 

Bedankt voor jullie bezoek.

Thanks for your visit.

24 gedachten over “Bieke is bevallen van 4 kittens / Bieke give birth from 4 kittens.

  1. Thank you Sidran! I’m already enjoying it and I almost can’t stay away 🙂 I’m even more busy and would like to grow up them well, so now I have to take care of the mother and the kittens so that they are well fed! I hope I find new owners for the 4 kittens because I already have 5 cats plus a few stray cats. I can’t support them all but if don’t find new owners, I’ll keep them all or I’ll bring them to an asylum (but the last one is far from my thoughts, only in extreme case!) I give them for free for those who want them!
   Warm regards, Heidi

   Geliked door 1 persoon

  1. Fijn van je Marylou dat je toch eventjes komen kijken bent, ondanks je geen mailtje meer gekregen hebt! WordPress is een raar iets! Je hebt de mogelijkheid om bij een bericht/blog het vakje bij het bericht aan te vinken ”Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reactie/berichten.” als je die al aangevinkt hebt dan volg je me ook al en krijg je dan automatisch ook een e-mail toegestuurd wanneer er een nieuw bericht is of reactie. Wanneer je nog eens gaat op volgen klikken, dan volg je me niet meer (denk ik zo, omdat ik het ook al voor heb gehad). Dan zou je nog eens opnieuw moeten op volgen klikken of het kadertje aanvinken onder het bericht dan volg je weer automatisch. Een hele uitleg he, ik hoop dat je het een beetje begrijpt!? En ja, de kittens, het zijn schatjes en je zal begrijpen dat ik daar ook mijn handen vol mee heb, hoewel moederkat ze nu nog zoogt, moet ik toch alles goed in de gaten houden en zien of moeder genoeg eet om haar kittens zo ook te kunnen voeden… Daarnaast heb ik nog de zorgen van 5 andere katten en nog een paar zwerfkatten, die ik ook een beetje onder mijn hoede neem… Dat is bijna een dagtaak! Daardoor loop ik nu wel wat achterstand op in bloggen, maar ik probeer dat geleidelijk aan weer in te halen, op mijn tempo… rustig aan… 🙂 😉
   Lieve groetjes, Heidi

   Like

 1. Al is het wat laat, toch van harte gefeliciteerd met die kleine wondertjes, het is een geweldig lief gezicht op jouw foto’s. Dat je het druk hebt met het kroost en de andere katten kan ik me echt indenken, maar je krijgt er ook veel liefde voor terug. De volg knop kan ik niet vinden, maar ik zal nu de e-mail knop aanvinken 😉 Een lieve groet voor jou van mij.

  Geliked door 1 persoon

  1. Beter laat dan nooit! Bedankt voor de felicitatie en je lieve fijne reactie! Ja, je krijgt er heel zeker veel liefde voor terug… Daar weet jij wel van mee te spreken wat Mandy betreft 🙂 Ik begrijp als je niet veel weg gaat, dat je ook niet veel stof hebt om te bloggen, maar als je eens een blog aanmaakt dan is die meer dan de moeite waard om te lezen en naar je mooie foto’s te kijken… 🙂 De volg knop komt te voorschijn als je helemaal naar onder scrolt, maar je kan ook helemaal bovenaan rechts een volgknopje aanklikken. Maar als je de e-mail knop hebt aangevinkt, zal je me normaal gezien ook automatisch volgen… en normaal gezien ook een email moeten ontvangen als er een nieuw bericht gepubliceerd is 🙂 (Maar, ik merk dat het niet altijd verloopt zoals het moet op wordpress!) Alvast bedankt voor het volgen… Lieve groet voor jou van mij.

   Geliked door 1 persoon

 2. Owwww mijn hemel. Ik ben dol op mijn kat maar gelukkig is deze van het mannelijk geslacht. Ik vindt het wel machtig om te zien op deze beelden. Ze liggen er nog zo lief bij maar voor je het weet slopen ze je het halve huis. Wens je alvast veel succes met het ‘moederschap’ 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Hihihi… Dank je Henk! Het zijn nog zo een “doetjes” (schatjes) 😀 en kunnen nog maar amper kruipen, maar dat is al voldoende om op onderzoek te gaan 😀 😉 Ik zoek nog naar nieuwe eigenaars voor de vier kittens! Henk, er zit één katertje bij. 😉 Hij is lief en kan later niet zwanger thuis komen, alleen maar een andere poes zwanger maken, hahaha… 😀 Tenzij hij gecastreerd wordt!
   Warme groetjes, Heidi

   Like

  1. Het gaat heel goed met Bieke en de kleintjes, dank je! Ze groeien goed en hebben de oogjes al open en kruipen ook al goed rond… Binnenkort zet ik nog eens enkele foto’s op mijn site Voor 1 van de 4 kittens heb ik al een nieuwe eigenaar gevonden, nl. mijn broer wil er eentje voor zijn dochtertje Ik hoop ook nog voor de ander 3 een nieuwe eigenaar en een thuis te kunnen vinden.
   Lieve groetjes, Heidi

   Like

  1. At first, I want to thank you for your visit, to leave a comment and to follow my site! I love kittens and I’m a little crazy about cats 😀 It’s a pity you had to leave your cat, but fortunately you have good friends who cares your cat and you have a chat with her on Skype 😀
   Best regards, Heidi

   Geliked door 1 persoon

 3. Och wat een lieverd om te zien. Kleine kittens is altijd leuk om te zien.
  Nou zijn ze/hij allemaal groot geworden. Echt genieten hier om te kijken naar jou foto’s. Je maakte prachtig foto’s.
  Geef maar allemaal dikke knuffels van ons.
  Groetjes Jacqueline & Ferry. En onze lieve Jimmy. Jimmy is trouwens onze konijn. ❤ ❤ ❤

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, ze groeien snel… 🙂 Maar het zijn nog steeds jonge katjes met kattenkwaad 😀 😉 Daar was ik op jullie site al achter gekomen dat Jimmy een konijn is 😉 Ik had eerder aan een hond gedacht, omdat dit een typische naam voor een hond is, maar een konijn is heel leuk en ook zo schattig 🙂 Dankjewel voor jullie fijne reactie, Jacqueline en Ferry!
   Fijne groetjes, Heidi en de katten en ik zal jullie knuffels graag geven 😀

   Like

  1. Beste Eveline, dank je voor je bezoekje en fijne reactie! Het probleem is me alom bekend dat volgers en bezoekers de weg naar mijn blogs niet vinden! Helaas weet ik ook niet waaraan dit probleem ligt en hoe op te lossen!? Bij mij staat het duidelijk bovenaan in de rechter sidebar. Maar blijkbaar is deze voor jullie volgers / bezoekers onzichtbaar en is iets wat ik niet begrijp en niet weet hoe het op te lossen. Ik heb me voorgenomen om mijn site eens helemaal te vernieuwen en voor een nieuw thema te gaan, waarop ik hoop dat hiermee het probleem zichzelf zal oplossen. Als dit niet opgelost geraakt, zal ik eens contact proberen te nemen met WordPress en het probleem aankaarten! Hopelijk komt het hier goed en mag ik jullie hopelijk verrassen met mijn foto’s!
   Fijne groetjes, Heidi

   Like

  1. Yes they are cute. 🙂 But are not all cats cute? Especially if they are still small. But I also love them as an adult cat and they remains my sweeties 🙂
   Happy Midsummer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s