Het foto dagboek van Bieke en haar 4 kittens / The photo diary of Bieke and her 4 kittens. Part 6

Naar aanleiding van de tweede verjaardag van de jongsten onder de kattenfamilie, heb ik nog eens een video samengesteld, dat tevens een vervolg is op “Het foto dagboek van Bieke en haar 4 kittens”. Verder laat ik jullie genieten van de beelden in de video die tot zich spreken en wens jullie alvast veel kijkplezier…emoticon-cat-face-transparent

******

On the occasion of the second birthday of the youngest among the cat family, I have compiled a video again that is also a follow-up to “The photo diary of Bieke and her 4 kittens”. Furthermore, I let you enjoy the images in the video that speak to themselves and wish you a lot of pleasure on watching this video …emoticon-cat-face-transparent

******

Aandacht! Indien deze video kwalitatief slecht is of problemen heeft klik “instellingen” settingshd-button-metal onderaan het videoscherm en vervolgens Settings-Quality-1   en daarna opSettings-Quality-2 voor betere kwaliteit.

Attention! If this video is of poor quality or has problems click “settings” settingshd-button-metal at the bottom of the video screen and then Settings-Quality-1-English  and then onSettings-Quality-2-English for better quality.

******

Bedankt voor jullie bezoek. / Thanks for your visit.

Wordt vervolgd… / To be continued…

15 gedachten over “Het foto dagboek van Bieke en haar 4 kittens / The photo diary of Bieke and her 4 kittens. Part 6

  1. Dankjewel, Edward! Ik ben blij dat je het mooi en vertederend vind. 😀 Het is ook vertederend om ze zo te zien en kleine katjes/kittens zijn altijd leuk en schattig om naar te kijken en vooral als ze al kunnen rond kruipen en op avontuur gaan… 😀
   Lieve groetjes, Heidi

   Like

  1. Ja, daar zeg je het “het behang wil nog wel eens loslaten”! Eentje is genoeg om het behang af te krabben en daar is Missy de expert in… 😦 Gelukkig blijf het nog beperkt tot een klein kamertje, de berging boven. Maar het blijven toch mijn schatjes hoor, hahaha… 😀

   Like

 1. Echt een dotjes om te zien. Heerlijk filmpje om laten zien. Ik word helemaal verliefd ervan. Wat heb jij mooie filmpje gemaakt van je deze mooie kittens. Echt puur genieten. Je hebt nog druk mee om te verzorgen. Geef maar knuffels aan je lieve poezen. Fijne week. Liefs Jacqueline & Ferry.

  Like

 2. Het is beetje stil bij jou. Ik weet dat je druk hebt met andere dingen. Hopelijk gaat wel met je? Wij hebben geen yova linkje niet meer. Daarom nieuwe bij ons.

  Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

  PS: onze website heeft een nieuwe naam gekregen SKYBLOG.NL (wil je onze oude linkje van Yova aanpassen voor ons? Dank je wel alvast!)

  Like

 3. Hopelijk gaat daar alles goed met je? Bijna jaar weg. Ik mis hele tijd al. Je bent zeker druk? Ik zie wel later dan weer. Fijne dag. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry. Geef maar knuffels aan jou lieve poezen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Moderatie zie ik daar ik staan. Staat in de wacht. Hopelijk gaat goed met je. Ik mis jou wel heel erg. Ik hoop daar goed gaat? Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

  Like

  1. Hoi Jacqueline & Ferry, met mij persoonlijk en met de katten gaat het goed. Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat!? Ja, het is lang geleden dat ik nog op WordPress en andere blogs ben geweest. Mijn interesses zijn naar andere dingen gegaan waardoor ik het bloggen heb verwaarloosd en heb ook niet zoveel tijd meer om te bloggen. Maar ik zal weldra jullie mooie website/blog nog eens komen bezoeken. 🙂 Alvast bedankt voor jullie bezoekje en fijne reactie zoals altijd! 🙂
   Groetjes van Heidi en de katten familie met knuffel voor jullie nieuwe konijntje 💋💜

   Like

   1. Gelukkig gaat het goed met je. Wij zitten heel veel thuis. Ik durfde niet weg gaan. Door de alle toestanden in de wereld. Corona is erg. Komt wel weer met jou. Met Amber gaat het heel goed. Speels in de woonkamer. Ik ben allang blij dat ze geholpen is geweest. Pfff… Gelukkig ging het goed. Ik wilde jou even zeggen dat niet meer Skyblog meer zit. Is nog wel. Wij zijn weer terug naar Yova. Het klinkt dit beter voor ons. Zat helemaal niet lekker. Zie al Yova staat als ik reacties aanklikt. Groetjes Jacqueline & Ferry. Knuffels voor jou lieve katten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s